Poznati hrvatski dizajner Natalio Đangradović i ovoga je ljeta predstavio novu kolekciju za sve ljubitelje njegova modnog rukopisa. Najfinije tkanine poput svile i viskoze korištene su kako bi dnevne i večernje haljine dočarale ljepotu Dubrovkinja

Nakon prošlogodišnje kolekcije 'Suvremena Dubrovkinja' koja je oduševila modnu kritiku, ali i kupce koji su pohrlili u Dubrovnik po svoj komad iz kolekcije, ove sezone Natalio Đangradović ostaje vjeran svom rukopisu i predstavlja svojevrsni nastavak na ženstvenu Dubrovkinju te je prikazuje u jednom potpuno novom svjetlu.

Kolekcija od skoro 35 komada rađena je od najkvalitetnije svile, kepera i viskoze u svim bojama

Kolekcija od skoro 35 komada rađena je od najkvalitetnije svile, kepera (pamuka) i viskoze u svim bojama, a cijela kolekcija se najviše bazira na haljinama (koktel, večernjim, svečanim i dnevnim).

>> Dubrovnik ponovno u obliku glamuroznih štikli

Zaštitno lice i ove sezone je manekenka Mia Matić, a za fotografije zadužen je mladi, perspektivan fotograf Srećko Rundić koji se do sada pokazao kao jedan najtalentiranijih mladih modnih fotografa pred kojim je zasigurno velika karijera.

Poznati dizajner ništa nije želio prepustiti slučaju tako da je osim komada koji oduševljavaju, sam odradio i make up i frizuru da priču zaokruži baš onako kako je i zamislio.

Kampanja je i ovog puta snimana u jednom od najljepših gradova na svijetu, Dubrovniku, a kao lokacija za snimanje poslužio je nekadašnji luksuzni Hotel Belveder koji danas na žalost nije u funkciji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju