Iako su modne igre bez granica najčešći sinonim za opuštena ljetna događanja ipak formalne prigode poput vjenčanja, koktel zabava, otvorenja festivala ili ljetnih kulturnih pozornica od nas zahtijevaju određeni dress code. Za inspiraciju su nam poslužile poznate dame u jednostavnim kombinacijama koje su vrijedne kopiranja

Uzavrelo sunce i suhi travnjaci uzvanicama finala Veuve Clicquot polo turnira na jugu Engleske bili su prilika da svoje ljetne kombinacije prošetaju ispod retro kišobrana uz osvježavajuće koktele. Pa kako ovaj sport i nalaže elegancija je bila primarna misao vodilja njihovih modnih izbora.

Neke prigode poput vjenčanja ili ljetnih kulturnih pozornica od nas ipak zahtijevaju određena pravila odijevanja

>>5 komada u kojima se (ne)smijete pojaviti na vjenčanju

Koktel haljine, lepršave materijale i krojeve koji diskretno ističu vitke figure odabrale su poznate Britanke i udovoljile propisanom dress codeu.

Zagrebački stil: 7 ljepotica za maksimalac komplimenata

Vjenčanje na vrućem asfaltu New Yorka nije nagnalo poznate dame na oskudne modne kombinacije nego na zaigrene modne priče u kojima su prevladale maksi haljine i neodoljive resice spremne za plesne podije. Tražite li inspiraciju za skoro ljetno događanje donosimo galeriju koja bi vas mogla nadahnuti za neki novi modni izlet.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju