Američka dizajnerica i kraljica glamura i elegancije Carolina Herrera na posljednjoj vjenčanici za veliko filmsko platno, onoj Belle Swan u filmu 'Sumrak saga', utkala je sve ono što bi savršena mladenka trebala imati za svoj veliki dan. Jednostavnost i prirodnost, te osobnost ispričana kroz stajling uz još pokoji sjajni detalj Carolina inače ističe kao zlatna pravila koja opisuju savršenu mladenku

Kraljica glamura i elegancije, dizajnerica Carolina Herrera već desetljećima kreira bajkovite vjenčanice u koje uspijeva primarnu romantiku i jednostavnost utkati u svaki milimetar ručno izrađene čipke, metara svile i ženstvenih krojeva. Po pitanju što svaka mladenka za najljepši dan treba imati na sebi,  nema idealnije osobe koja može ponuditi bolje odgovore i kojoj vjerujemo.

1. U odabiru vjenčanice zlatni je savjet da kroj i njezin izgled prilagodite isključivo sebi, ona haljina u kojoj se osjećate samouvjereno i komotno je i i idealna. Trendovi ne bi trebali biti primarni u odabiru vjenčanice nego samo smjernica koja će vam olakšati odabir iz golemog izbora na tržištu.

U odabiru vjenčanice zlatni je savjet da kroj i njezin izgled prilagodite isključivo sebi, ona haljina u kojoj se osjećate samouvjereno i komotno je i i idealna

>>Make-up za vjenčanje: 5 ideja po uzoru na zvijezde

2. Priuštite si čaroban i neočekivan detalj, to može biti nakit, unikatni veo ili ukras za kosu. Ukoliko ste hrabriji možda je mamina prekrojena vjenčanica upravo ona idealna za vas, makar odiše nekim minulim vremenima kada su zatvoreni krojevi, zakopčani do grla bili jedini dopušteni .

3. Cipele nikako ne bi trebale oduzeti pažnju s vjenčanice, stoga izbjegavajte glomazne, kičaste i prije svega neudobne štikle koliko god one bile trendi. Vjenčane cipele su samo alat koji će vam olakšati 24-satno stajanje u centru pažnju, stoga igrajte na sigurno. Birajte optimalnu visinu potpetice i model koji izdužuje nogu te nepogrešive puderaste nijanse.

4.
Ektsravagantne, drugačije, šokantne mladenke obično su i u svakodnevnom životu modne igračice s vrlo jasnom željom za drastičnim iskorakom iz ispisanim modnih granica. Ukoliko modnim eksperimentima niste skloni ne posežite za njima ni na dan vjenčanja, prirodno i jednostavno, pa makar i viđeno najbolji je izbor kojim ćete izazvati radijaciju ljepote.

5.
Ne pretjerujte s detaljima, ukoliko ste odabrali glamuroznu frizuru izbjegnite glomazan nakit i obrnuto. Ipak kada je riječ o nakitu komad s kojim nikada nećete pogriješiti su naušnice, izbor je velik i lako ih možete prilagoditi ostatku stajlinga.

6. Buket cvijeća ne mora biti u skladu s vjenčanicom, bojom cipela ili nakita nego isključivo u skladu s vašim ukusom i omiljenom vrstom cvijeća. Ukoliko su to tratinčice ili ljubičice, zašto ih ne biste stavili u buketić, nigdje nije zapisano kako su ruže idealne.

7. Prije negoli počnete s planiranjem idealnog vjenčanja neka prva točka vašeg planera bude i najuočljivija, a ona bi vas u svakom trenutku trebala podsjetiti da si ne dopustite zamaranje sa sitnicama. Svaka udana žena priznat će vam kako su najmanje isplanirane stvari ispisale najljepše uspomene.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju