Ne volite svoj izgled zbog malih grudi? Vrijeme je da promjenite percepciju vlastitog tijela. Usprkos sugestijama iz Playboy svijeta, malene grudi itekako imaju svoje prednosti nad velikima. I time ne mislimo samo na stvari vezane uz spavaću sobu. Donosimo nekoliko razloga zbog kojih ćete zavoljeti svoje malene grudi.

1. VIŠE UŽIVATE U KREVETU
Na bečkom sveučilištu otkriveno je da su velike grudi čak dvadeset i četiri posto manje osjetljive na dodir od malih grudi. Razlog tome vrlo je jednostavan, naime, manje grudi imaju i manje masnog tkiva, te ih je i lakše stimulirati tijekom predigre.

2. S NJIMA DULJE IZGLEDATE MLAĐE
U tinejdžerskim godinama, vaše male grudi vjerojatno su vam bile najveći problem na svijetu. No, danas možete biti zahvalni na njima. Kad zađu u stariju dob, ženama s velikim grudima iste se često objese, te one ne mogu skrivati svoje godine. Male grudi, za razliku od velikih, dulje ostaju čvrste i podignute, te vas čine mlađima nego što jeste.

3. OBJEŠENE GRUDI? ŠTO JE TO?
Problem obješenih grudi za vas će možda zauvijek ostati stran. Jedno francusko istraživanje otkrilo je da nošenje grudnjaka ubrzava opuštanje grudi jer onemogućava rast mišićnog tkiva. Ako se ova teorija pokaže točna, vi ćete bez problema moći odbaciti grudnjak, a da se ne osjećate nelagodno u javnosti.

Kod manjih grudnjaka, nedostaci su teško uočljivi, dok se kod velikih vidi svaka sitnica

4. MOŽETE SVE NOSITI
Nemate pojma koliko je teško držati velike grudi u uskom dekolteu ili stisnutoj odjeći na gumbe. Iako mogu izgledati izazovno, mogu biti samo korak od neugodne situacije ispadanja pred znatiželjne poglede.

5. PRIVLAČITE IMUĆNE MUŠKARCE
Prema nalazima časopisa Psychology Today, malene grudi privlače financijski neovisne muškarce. Ovo se objašnjava činjenicom da veće grudi pretpostavljaju zalihe sala, što pak podrazumijeva češći pristup hrani. Kako moćnijim muškarcima takve 'rezerve kalorija' nisu potrebne, neće imati ni želje družiti se sa ženama koje ih nude.

6. PRIVLAČITE ZRELE MUŠKARCE
Studija u Westministeru dokazala je da muškarci s afinitetom prema velikim grudima imaju problema sa zrelošću, a k tome su još i seksističkog svjetonazora. Tijekom ispitivanja, utvrđeno je da muškarci koji vole velike grudi percipiraju žene kao slabašna i cendrava bića. Takve sigurno ne želite u svojoj blizini.

7. IMATE BOLJE DRŽANJE
Kod manjih grudi, težina je drukčije raspoređena po tijelu, pa njene vlasnice ne moraju brinuti o kroničnim bolovima u leđima kasnije u životu. Isto tako, tjelesni im je stav puno stabilniji, obzirom da im grudi ne naginju kralježnicu prema naprijed.

8. KUPUJETE GRUDNJAK KOJI ŽELITE
Kod manjih grudnjaka, nedostaci su teško uočljivi, dok se kod velikih vidi svaka sitnica. Bez obzira nosite li dizajnerski komad intimne odjeće ili budget grudnjak iz dućana, s manjim prsima možete se opušteno prošetati gradom.

9. U DOBROM STE DRUŠTVU
Mislite da top modeli imaju velike grudi? Pa što onda u tom svijetu rade imena poput Kate Moss, Cameron Diaz, Mila Kunis, Olivia Wilde i Gwyneth Paltrow? Ima ih, naravno, i još. No, ova smo spomenuli da pokažemo u kojoj vam je kategoriji mjesto.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju