Među modelima najelegantnijih štikli već sezonama prvo mjesto zauzima Jimmy Choo model štikli 'Lance'. Miljenice mladenki i zvijezda na crvenom tepihu zahvaljujući sve bržim izbacivanjima sličnih modela ili dobrih 'kopija' u komercijalnim trgovinama odsada su dostupne širim masama za samo 169 kuna


Štikle u boji zlata i srebra koje krase isprepletene trakice iznad gležnja i po sredini rista, te 12 cm visoka potpetica, najtraženiji su model koji je već nekoliko godina vodeći u izboru mladenki za vjenčanja diljem svijeta.

Model u klasičnoj crnoj boji jednako je popularan na gotovo svakom crvenom tepihu, a štikle 'Lance' čija se cijena ovisno o materijalu kreće od 5.000 do 7.000 kuna potpisuje britanski postolar Jimmy Choo.

S obzirom na sve češća kopiranja dizajnerskih komada odjeće i obuće bilo je samo pitanje vremena kada će hit model postati dostupniji širim masama. Gotovo identične štikle nalaze se u ponudi trgovine 'Roberto' po cijeni od samo 169 kuna i dolaze u plavoj, neonskoj zelenoj i crnoj boji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju