Najbolji primjer da modne kombinacije za blizanke ne moraju nužno biti identične, nego samo slične s dopuštenom velikom dozom individualnosti, svakodnevno nam prezentiraju najslađe holivudske blizanke. Marion i Tabitha, kćerkice poznate mame Sarah Jessice Parker, svoj modni karakter pokazuju prilikom svake šetnje ulicama New Yorka. Vatromet boja i uzoraka na njihovim kombinacijama poslužio nam je kao modni vodič za sve mame blizanki koje su u potrazi za inspiracijom u odjevanju svojih princeza

Marion i Tabitha, blizanke Sarah Jessice Parker, djevojčice su koje već od najranije dobi pokazuju svoj modni karakter. Živopisne i otkačene kombinacije u kojima šetaju ulicama New Yorka primjer su kako blizanke mogu biti obučene u sličnu odjeću, ali da svaka od dvije glavice zaslužuje sama kreirati svoj stil.

>>Marion i Tabitha: Pravi dječji modni ringišpil

Pa baš kako je njihova mama u seriji 'Seks i grad' uspijevala spajati naizgled nespojive odjevne komade, tako i njezine malene vrckave djevojčice čine isto, ali na još zabavniji i maštovitiji način.

 

U njihovoj modnoj igri prisutne su najšarenije haljinice, tajice u čitavom spektru boja, a najotkačeniji modni dodaci za kosu usklađeni s primjercima najslađih mini balerinki i čizmica.

Izdvojili smo njihove kombinacije po godišnjim dobima i pokazali kako izgleda modni svijet blizanki oslobođenih bilo kakvih pravila u odijevanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju