Svake sezone modna dizajnerica Anamarija Brkić ljubiteljice svog modnog rukopisa razveseli podlinijom A' modnog branda A'MARIE. Upravo tako ovih dana na tržište je stigla najnovija proljeće/ljeto 2013. kolekcija A' fluidnih i maštovitih krojeva koje naglašavaju svaki pokret tijela

Prepoznatljivi krojevi i detalji koji su zaštitni znak Anamarije Brkić ni u ovoj jednostavnijoj kolekciji nisu izostavljeni

Izrazito nosiva i jednostavna kolekcija A' modnog branda A'MARIE dizajnerice Anamarije Brkić rađena je od najfinijih mikromodala koji ovu kolekciju čine idealnim za nadolazeće tople dane.

>> Maturalne haljine: 3 prijedloga domaćih dizajnera

Moda u kojoj će uživati sve generacije odlikuje se ekološkim tkaninama od prirodne celuloze koja po svojim specifičnim karakteristikama predstavlja svojevrsnu ekskluzivu u novim tehnologijama obrade tkanina.Jedinstvena je to tkanina koja regulira tjelesnu temperaturu, meka i ugodna za kožu, stvara osjećaj svježine, jednostavna za održavanje i intenzivnih i postojanih boja.

>> Bijela boja: Vladarica proljetne mode

Kolekcijom dominiraju haljine, tunike, kombinezoni nosivi na više načina idealni i za dan i za noć. Prepoznatljivi krojevi i detalji koji su Anamarijin zaštitni znak ni u ovoj jednostavnijoj kolekciji nisu izostavljeni i unatoč nižim cijenama i dalje ostaje vjerna kvalitetnim tkaninama.

U ulozi modela nakon dugo vremena izbivanja s modne scene pojavljuje Kristina Bradač i na poseban način pokretom tijela i izrazom lica priča ovu modnu priču.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju