Jedna od uzvanica na velikoj nogometnoj svečanost u Zürichu, dodjeli nagrade Ballon d'Or, prisustvovala je i manekenka Adriana Lima. Premda je njezin suprug poznati košarkaš, ova se ljepotica odlično snalazila i okružena nogometnim zvijezdama. Smaragdno zelena haljina istaknula je njezine prelijepe zelene oči čiji je pogled dodatno bio naglašen efektnim make-upom

Zelena boja očiju kakvu ima Adriana Lima izazov je za šminkanje svakom profesionalcu ističe make up artistica Sanja Agić iz razloga što savršeno podnosi čitav spektar boja i igre s nijansama istog tona. Kako bi naglasili privlačnu boju i bez greške našminkali oči Sanja savjetuje:

Boje sjenila s kojima ne možete pogriješiti kod šminkanja zelenih očiju su sve nijanse ljubičaste, zelene, zlatna i smeđa

1. Zelenu boju oka dodatno će istaknuti i naglasiti olovka za oči u istoj boji, nanesite je obilno s unutarnje strane donjeg kapka. Na ovaj način oči će izgledati veće, a njihova boja dominantnija.

>> Kako sjenilom naglasiti oči?

2. Boje sjenila s kojima ne možete pogriješiti kod šminkanja zelenih očiju su sve nijanse ljubičaste, zelene, zlatna i smeđa, te sve tople prirodne zemljane boje.

3.
Prilikom nanošenja sjenila imajte na umu osnovno pravilo – svijetliji tonovi nanose se na sredinu kapka i uz rub nosa, dok se tamnije nijanse sjenila kao što je slučaj kod primjera očiju Adrijane Lime nanose na pregibu kapka uz vanjski rub.

4.
Prilikom nanošenja sjenila svakako izbjegavajte stroge poteze kistom, bitno je da se nijanse prelijevaju kako bi oči izgledale što prirodnije istaknute.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju