Kozmetika Afrodita, kao glasnik prirodnih izvora ljepote obilježila je veliki jubilej, 40. godina djelovanja i predstavila novu liniju na bazi maslina. Među prvima nove proizvode je isprobao i Fashion Guru

Počeci Kozmetike Afrodita sežu u davnu 1970. godinu, upravo zahvaljujući njenom angažmanu i otvaranju prvog kozmetičkog salona koji djeluje još i danas.

Uz osnovnu ideju vodilju – ponuditi proizvode pretežno od prirodnih sastojaka konstantne kvalitete - robna je marka postala prepoznatljiva.

Uz široku paletu proizvoda za profesionalnu njegu u kozmetičkim salonima, wellness i spa centrima, u asortimanu Kozmetike Afrodita danas se može pronaći preko 300 proizvoda široke potrošnje za kvalitetnu prirodnu njegu lica, tijela i kose.

Prigodom jubileja na eventu je predstavljena i nova linija za njegu kože lica, nazvana jednostavno OLIVA jer su u Kozmetici Afrodita prilikom njenog razvijanja, inspiraciju crpili upravo u bogatstvu listova i plodova masline.

Maslina, koja je u različitim kulturama po svijetu poznata kao simbol mira, plodnosti, snage, čišćenja, pobjede i nagrade, u današnje je vrijeme postala i nepresušan izvor zdravlja i dugog života.

Nova OLIVA linija sadrži hidratantnu kremu za njegu lica OLIVA, koja aktivnim sastojcima ekstraktom listova masline, hidratantnim kompleksom i alantoinom pomaže poboljšati čvrstoću i elastičnost kože te usporiti prerane znakove starenja.

Hranjiva krema za noćnu njegu OLIVA sadrži maslinovo ulje i vitamin E i time potpomaže prirodnu ravnotežu kože između vlage i masnoće, uljni odstranjivač laka za nokte OLIVA s bogatstvom maslinovog ulja i pantenola čime njeguje nokte i štiti ih od isušivanja, te OLIVA antibacterial kremu za ruke i nokte, s dodatkom pčelinjeg voska i vitamina E, pa je posebno preporučljiva upravo u razdoblju gripe i prehlada.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju