Aleksandra Dojčinović je prvu košulju sašila kad joj je bilo samo petnaest, a s osamnaest je već otvorila vlastitu tvrtku. Danas je jedna od najpoznatijih Hrvatskih dizajnerica čiji je moto 'puno radi i nadaj se najboljem'

U zemlji u kojoj tekstilna industrija svaki dan sve više propada, ona zapošljava deset ljudi. Planira i proširenje biznisa te zapošljavanje još radnika.

>> Fashion.hr: 6 modnih ideja za sljedeću sezonu

>> Druga večer Fashion.hr-a u znaku Aleksandre Dojčinović

Kao mala djevojčica, željela je biti dizajnerica koja će za glumice i pjevačice kreirati odjeću.

'Prvi puta sam sašila košulju kad sam imala 15 godina i odmah sam je prodala i odmah sam pomislila možda je to posao od kojeg ću jednog dana moći i živjeti', ispričala je Aleksandra Dojčinović.

Danas s jednakim žarom kreira i za nepoznate i za poznate. Posao planira proširiti i otvoriti još radnih mjesta. Nije to jednostavno. 'Puno, puno uložiš da napraviš jedan mali, mali pomak. Ide to sporo, puno je tu godina rada uloženo', kaže.
24 sata u pogonu.

Samozatajna i radišna, ta je žena 24 sata u pogonu. Sama se nikada ne hvali, no zato su tu rezultati i prijatelji koji joj predviđaju zvjezdanu budućnost. Stalna adresa ostat će uvijek Hrvatska. U jednom razdoblju radila je puno za američko tržište i tamo je provodila mnogo vremena.

'To je bilo jedno uspješno razdoblje, ali ipak, nisam se dovoljno našla u tome, ne mogu se zamisliti da živim negdje izvan granica Hrvatske, to mi je malo frustrirajuće', kaže Aleksandra.

Nije kaže, osoba od očekivanja. Njezin moto je puno radi i nadaj se najboljem. 13 godina uspješne karijere pokazuje da je formula više nego dobra.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju