Na natjecanju za Miss svijeta održanom u Kini titulu najljepše osvojila je osamnaestogodišnja Alexandria Mills koja prilikom proglašenja nije uspjela sakriti suze radosnice. Smiješak s lica nisu mogle skinuti miss Bocvane izabrana za prvu pratilju i miss Venecuele s lentom druge pratilje

U kineskom gradu Sanya 25 ljepotica iz užeg izbora za titulu Miss svijeta pokazalo se u svom najboljem izdanju.

Ove godine u tome je bila najuspješnija Amerikanka Alexandra Mills. Plavokosa osamnaestogodišnjakinja tako je iza sebe ostavila miss Bocvane Emmu Wareus izabranu za prvu i miss Veneceule Adrianu Visini na mjestu druge pratilje.

Ove su se missice našle u užem izboru zajedno s Miss Paragvaja, Sv. Lucije, Nizozemske, Kanade, Francuske, Bahama, Kolumbije, Rusije, Tajlanda, Južnoafričke Republike, Mongolije, Francuske Polinezije, Škotske, Namibije, Italije, Njemačke, Irske, Sjeverne Irske, Norveške, Portorika i Kine.

>> VIDEO: Miss Universe je vatrena Meksikanka

Alexandria Mills voli putovanja, fotografiju, svira francuski rog, a životni moto joj je: 'Najbolje stvari u životu vrijedne su čekanja, borbe i vjere i nikad od njih ne treba odustati.' Vegetarijanka je, strastvena pjevačica, a za sebe kaže da je pozitivna osoba, spontana i otvorena.

>> Što ako Katarina postane Miss svijeta?

Naša predstavnica, 20-godišnja Katarina Banić, bila je vrlo  optimistična i u ostalim natjecateljicama nije vidjela konkurenciju konkurencijom, no nažalost na jučerašnjem natjecanjuodržanom u gradu Sanyi nije ušla među 25 finalistica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju