Da Hrvatice itekako znaju kako se plijeni pažnja potvrdile su Ana Rucner i Leona Paraminski koje su, posebno za crveni tepih Sarajevo Film Festivala, svoje vitke figure obgrlile zavodljivim, crnim haljinama koje ostavljaju bez daha

Čelistica Ana Rucner i glumica Leone Paraminski odlučile su da će njihova šetnja crvenim tepihom posljednje večeri Sarajevo Film Festivala ostati zapamćena. Kako bi im se želja ostvarila posegnule su za najmoćnijim ženskim oružjem - snažnim seksepilom za koji su bile zadužene elegantne, crne večernje haljine.

Ana Rucner i Leone Paraminski odlučile su da će njihova šetnja crvenim tepihom posljednje večeri Sarajevo Film Festivala ostati zapamćena

>> Leona Paraminski: Haljina zbog koje klecaju koljena

Ana je vitku figuru obavila atraktivnom haljinom dugih, prozirnih rukava i visokog ovratnika. Iako uska toaleta nije otkrivala dekolte zanimljiv detalj od crnog tila, obrubljen svilenim trakicama koji se spuštao između grudi nije dozvoljavao grudnjak te je na decentan, ali vrlo upečatljiv način 'konzervativnu' haljinu učinio zavodljivom i seksi.

>> Ljetni povjetarac u službi raskošne haljine Nine Badrić

S druge strane, Leona je igrala na sigurno što joj je olakšala vječna prozirna čipka od koje je bila napravljena cijela haljina. Ispod romantične toalete na području trbuha se tako vrlo diskretno nazirala koža, no glavnina snažnog seksepila bila je u dubokom dekolteu koji je prisutne ostavio bez riječi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju