Tadicionalno glasovanje za najljepšu ženu svijeta koje svake godine organizira muški časopis FHM ove je godine ispalo nešto drugačije. Naime, po prvi puta je na listi najljepših žena jedno mjesto zauzeo i muškarac

I ove je godine objavljena lista 10 najljepših žena na svijetu koju je objavio časopis FHM. Iako je odabir tijekom godina već postao rutina ovogodišnji rezultati bili su pomalo zbunjujući.

Naime, na listu se ušuljao i jedan muškarac čiju su ljepotu prepoznali i brojni modni divovi diljem svijeta. Andrej Pejić zauzeo je 98. mjesto čime je postao prvi muškarac koji je dospio na listu najljepših žena.

No ovakva zabuna se nije dogodila bez razloga jer mladog Bosanca krasi nevjerojatno ženstveno i lijepo lice, duga plava kosa i krhka građa tijela kojem se dive mnogi muškarci, a na kojoj mu mogu zavidjeti i mnoge manekenke.

>> Goli Andrej Pejić: Cenzura za transrodnog modela

>> Ekscentričan Andrej Pejić zaštitno lice Marca Jacobsa

Na trećem mjestu se našla Rihanna, drugom još jedna pjevačica Katty Perry, a prvo mjesto liste najseksipilnijih žena svijeta osvojila je Rosie Huntington-Whiteley čije je tijelo i prekrasno proslavio brand Victoria's Secret.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju