Nakon devet dana zatvoren je 17. Sarajevo Film Festival, a posebna gošća koja je oduševljena prijemom publike u narodnom pozorištu pustila i suzu bila je Angelina Jolie. 36 godina staru holivudsku zvijezdu i redateljicu filma 'Zemlja od krvi i meda' u Sarajevo je dopratio Brad Pitt

Glumica koja je na crvenom tepihu blistala u dugoj haljini boje breskve s izrezom koji je otkrio noge te ležerno svezanom mašnom na struku bila je odlično raspoložena, a Brad Pitt nije skidao pogled s nje te je brinuo o haljini koja je, kako je glumica hodala otkrivala njezine duge i mršave noge.

Jednostavna zlatna narukvica na desnoj ruci bila je jedini modni dodatak koji je Angelina nosila tijekom posjeta Sarajevu u koje je stigla oko 18 sati privatnim avionom uz najveće mjere sigurnosti. Ležerna kao i haljina bila je i njezina frizura, a glumica je nosila i minimalno šminke na licu.

Dok je pozdravljala okupljenu publiku i obožavatelje ispred Narodnog pozorišta Angelina je pokazala i novu tetovažu na lijevoj ruci.

>> Angelina Jolie smjestila suparnicu Jen Aniston na drugo mjesto

>> Angelina Jolie: Kvrgava koljena opet u prvom planu

Osmijeh i odlično raspoloženje na crvenom tepihu zamijenila su suze koje Angelina nije mogla zadržati tijekom primanja nagrade Počasno Srce Sarajeva, koju joj je uručio Miro Purivatra tijekom ceremonije u Narodnom pozorištu.

'Hvala vam, počet ću plakati', rekla je Angelina što je izazvalo još jači aplauz nakon čega slavna glumica nije mogla suzdržati suze.

Angelina Jolie je svoj redateljski prvjenac, snimila upravo o ratu u Bosni i Hercegovini. Film 'U zemlji krvi i meda' govori o odnosu Srbina (Goran Kostić) i Bošnjakinje (Zana Marjanović) koji su bili u vezi prije početka rata 1992. godine te o njihovom odnosu tijekom rata. Angelina je napisala scenarij za film te ga režirala. U distribuciju kreće 23. prosinca ove godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju