Gdje god da se pojavi Angelina Jolie ne može proći neprimijećeno, a na svim javnim događanjima popularna mršavica postaje glavna zvijezda. Obitelj Brangelina dane provodi u Japanu gdje su ih s oduševljenjem dočekali brojni obožavatelji

Angelina Jolie se prošetala crvenim tepihom u Tokiju povodom prikazivanja njezinog prvijenca 'U zemlji krvi i meda', a za ovu priliku je odabrala haljinu koja je kao stvorena za njezinu figuru.

>> Nikad blistavija Angelina Jolie

Čini se kako je Angie konačno pronašla omiljeni kroj haljine koja ističe bokove, a u kojem ćemo je sigurno ponovno susresti

Crnu toaletu bez rukava, zatvorenog dekoltea i uskog gornjeg dijela savršeno je nadopunila široka suknja A kroja obogaćena prozirnom, crnom podstavom. Ovaj kroj haljine kao stvoren je za mršavice sitne građe jer dodatno ističe  bokove i prikriva sitne nedostatke poput.

Uz elegantnu kreaciju odlično su se uklopile i klasične salonke boje pudera koje Angie često bira za javna događanja i elegantne prigode.

>> Vivienne: Bradovo lice i Angelinine usne

Slični kroj haljine koja ističe bokove Angelina je odabrala i za premijeru filma 'World War Z' koja se održala prije gotovo dva mjeseca, a za koju je dobila samo najjače komplimente. Čini se kako je Angie konačno pronašla omiljeni kroj u kojem ćemo je sigurno ponovno susresti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju