Iako njezino prekrasno lice najčešće susrećemo na crvenom tepihu ili na naslovnicama najpoznatijih časopisa na kojima je maksimalno našminkana, dotjerana i uljepšana Photoshopom, Angelina Jolie svim silama pokušava svoj holivudski način života ostaviti po strani i pokazati svoje pravo liceVelika humanitarka i majka šestero djece doista je atipična zvijezda koja ne dozvoljava da slava i bogatstvo prevladaju u njezinom životu, a njezin rad kao i veliko srce poznato je u cijelom svijetu.

Angelina Jolie je protekle dane provela u Libiji kako bi pružila potporu humanitarnim organizacijama koje dopremaju pomoć stanovnicima Misrate.

>> Koji je glavni adut Angeline Jolie?

>> Otkrili smo tajnu preobrazbe Angeline Jolie

U skromnom i vrlo jednostavnom izdanju bez šminke i frizure prirodna Angie je obilazila grad i razgovarala s ljudima ne obazirući se na okupljene fotografe koji su pratili svaki njezin pokret.

Baš ovakav izgled holivudske glumice s A-liste je onaj koji najviše cijenimo, humanitarke i majke šestero djece koja svoju slavu i bogatstvo koristi kako bi pomogla ugroženim zemljama svijeta. A u tim trenucima uopće nije važno ima li Angelina podočnjake i je li puder u potpunosti prekrio sitne nedostatke na njezinom licu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju