Nakon što je svojim poznatim hipnotizirajućim pogledom i putenim usnama osvojila čitatelje časopisa Vanity Fair Angelina Jolie je otkrila i svoju nježnu i majčinsku stranu te se po prvi puta fotografirala sa svojim najmlađim članovima obitelji te otvorila vrata svog toplog doma

Nakon što je najava za listopadsko izdanje  časopisa Vanity Fair čiju naslovnicu krasi prekrasno Angelinino lice obišla svijet, osvanule su i ostale fotografije sa snimanja na kojima se lijema glumica po prvi puta pojavila sa svojom dječicom i otvorila vrata svoga doma.

Popularna mama na elegantan i ženstven način je otkrila svoju majčinsku stranu, a emocijama nabijene fotografije koje potpisuju Mert Alas i Marcus Piggott na kojima Angie raspuštene kose u zagrljaju svojih kćerkica Shiloh i Zahare nježnim dodirima pokazuje majčinske osjećaje doista izgledaju iskreno.

>> Angelina Jolie: Pogled koji hipnotizira

>> Angelina: Ne želi brak, no planira sedmo dijete!

U intervjuu za časopis Angelina Jolie je progovorila i o svojim privatnim planovima za budućnost koji već neko vrijeme.

'Ne planiram tajno vjenčanje. Nisam trudna i ne namjeravam usvojiti još jedno dijete. Barem ne još' otkrila je lijepa glumica koja cijelo svoje slobodno vrijeme posvećuje upravo obitelji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju