Na gala humanitarnoj večeri u sklopu Dana Vjenčanja, svoje je modele namijenjene mladenkama, ali i njihovim gošćama, predstavio modni dvojac 'eNVy room'. A njihovu je kreaciju od crne čipke pistom prošetala Anica Kovač koja pripada hrvatskoj klasi supermodela, sa svakom godinom sve ljepša i samouvjerenija

U devedestima svjetskim modnim pistama vladala je generacija supermodela kojoj su pripadale Naomi Campbell i Helena Christensen, dame koje svojom ljepotom, karakterom i faktorom X mnoge današnje manekenke mogu jednim korakom na pisti izgurati u sjenu.

Na svoju nas je profesionalnost Anica Martinović podsjetila na humanitarnoj reviji Dana vjenčanja u čipkastoj kreaciji s potpisom 'eNVy room'

Hrvatska manekenka takvog kalibra bez sumnje je Anica Kovač, čiji se nastup na natjecanju za miss svijeta i dalje s ponosom pamti kao najuspješniji.

>> Anica Kovač: Crvena je njezina boja

Na svoju nas je profesionalnost i ljepotu podsjetila na humanitarnoj gala reviji Dana Vjenčanja kada se u čipkastom kombinezonu modnog dvojca 'eNVy room' prošetala pistom na Zagrebačkom Velesajmu.

>> Koji to jesenski fetiš krasi duge noge Anice Kovač?

Duge noge, putene jagodice i stav koji ispuni prostoriju kojom hoda, izdvaja je kao jednu od najposebnijih dama u hrvatskim manekenskim vodama.

Tijekom 10 godina tim Dana vjenčanja, donirao preko 150.000 kn raznim institucijama kao što su Klaićeva bolnica, KBC Zagreb Rebro, Udruga DORA i Centar Stančić, ove godine sredstva su namijenjena Udruzi Fra Mladen Hrkač.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju