Modni spektakl srpske dizajnerice Ivane Sert privukao je mnogo pažnje, posebno zbog njezine specijalne gošće i suradnice Patricije Field. Ova holivudska kostimografkinja proslavila se serijom i filmom Seks i grad, a njezin je rad postao nešto o čemu sanjaju žene diljem svijeta

Ženski hit film kao i popularna serija 'Seks i grad' svojim zanimljivim kreacijama i ženskim temama oduševili su žene diljem svijet.

Četiri žene iz New Yorka postale su modne ikone, a sve zahvaljujući poznatoj i slavnoj kostimografkinji Patriciji Field.Ova dobitnica prestižne Amy nagrade je posjetila Beograd i sudjelovala na otvorenju modne revije srpske dizajnerice i svoje nove muze Ivane Sert koja je bila angažirana na snimanju filma 'Seks i grad 2'.

Ivana je dobila ovaj posao nakon što je slavna kostimografkinja vidjela njezinu kolekciju kupaćih kostima koje je u filmu nosila gutačica muškaraca Samantha.

>> Naučite se odijevati uz Patriciju Field

>> 5 razloga zbog kojih trebate pogledati 'Seks i grad 2'

Patriciji nije bilo važno što nikada prije nije čula za ovu mladu kreatoricu kao niti za srpsku modnu scenu već se, kako i sama ističe, jednostavno oduševila njezinim radom.

Iako modna revija nije privukla brojne srpske zvijezde koje se inače vole pokazivati na javnim događanjima, zanimljive kreacije koje su obišle najveća svjetska modna središta doista su hvale vrijedne.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju