Besprijekoran stajling u kolji je uloženo puno truda i novaca, ali i sati i sati kod vizažista i frizera padaju u vodu kada londonska klima pokaže svoje zube. To su na svojoj koži doživjele ljepotice na crvenom tepihu popularne dodjele nagrada British Academy Television Awards

Jedna od najpopularnijih dodjela nagrada BAFTA i ove je godine okupila poznata lica koja su svojim radom i talentom obilježila proteklu godinu. Glavne zvijezde manifestacije kao i svake godine bile su ljepotice u raskošnim haljinama dotjerane posebno za popularni crveni tepih.

Raskošne toalete namijenjene poziranju pod naletima londonskog vjetra postale su divlje i neposlušne

No iako je u njihov stajling uloženo puno vremena, truda i novaca surovi londonski vjetar je samo u jednoj sekundi poremetio njihov glavni plan - prošetati ispred okupljenih fotografa iz cijelog svijeta i pokazati se u najboljem svjetlu.

>> Ups! Kad neposlušne haljine otkriju previše

Naime, raskošne haljine namijenjene spretnom poziranju pod naletima vjetra postale su divlje i neposlušne te su svojim dotjeranim vlasnicama zadale glavobolje. Zavodljivi prorezi otvarali su se više nego što je planirano, a lepršavi šalovi kao i prozračni materijali haljina letjeli su na sve strane.

Slično je bilo i s frizurama ljepotica koje su bile daleko od savršenih, a isfenirani i fiksirani pramenovi bezobrazno su se lijepili za njihova besprijekorno našminkana lica. No bez obzira na slatke muke uzrokovane vremenom manifestacija je prošla u najboljem redu.

Sitne nezgode ostati će zapamćene, a ljepotice i njihove haljine koje su se našle u prvom planu još će neko vrijeme puniti medijske stupce te si osigurati dodatnu medijsku pažnju.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju