Arena Zagreb ovog je vikenda bila domaćin Beauty&Lifestyle showa kojeg su posjetile stotine građana. Izlagači su predstavili novitete iz područja ljepote, zdravlja, sporta i lifestyla, a brojne ljepotice su posjetile sajam. Među njima i stilistica Kristina Bradač, voditeljice Vlatka Pokos i Vjekoslava Bach, pjevačice Ivana Kindl i Iva Ajduković, odbojkašice sestre Barbara Ružić i Vesna Jelić te glumica iz serije iz Larin izbor Jagoda Kumrić

Ovogodišnji Beauty&Lifestyle show opravdao je epitet najboljeg i najvećeg regionalnog sajma ljepote. Tisuće posjetitelja u dva su dana imali prilike vidjeti predstavljanja vodećih svjetskih frizerskih brendova kao što su Toni&Guy, Schwarzkopf koji su predstavili Ivana Marušić i Kristijan Petek, Shiseido, Kevin Murphy, Sarajevo Hair Show koji je svojim nastupom punu dvoranu ostavio bez daha, te domaćih Cro Hair Show i show Studio Mila te natjecanje u make up-u i izradi noktiju.

Uz brojne prezentacije i stručne seminare, posjetitelji su u dva su dana vikenda mogli razgledati brojne štandove na kojima su se predstavili vodeći brendovi iz svijeta mode, ljepote, zdravlja i rekreacije.

Kad se radi o kosi i frizurama, u modi su svijetle boje poput crvene, pastelne boje i ružičaste. Upravo ove boje ljudi jako koriste kako bi ofarbali slojevito ili samo vrhove kose. Svaki dobar frizer prvo će se detaljno upoznati sa kosom i njenom strukturom i radit će u skladu s tim, a na protiv toga. Jedan od regularnih savjeta koji bi dao svim ženama je redovito podrezivanje vrhova kose svakih 6 do 8 tjedana', savjetovao je prisutne Richard Mannah stručnjak iz britanskog frizerskog brenda Toni&Guy.

'Osobno mi se svidjelo mnogo od prikazanog, a neke savjete ću primjeniti i u svakodnevnom životu. Pozdravljam ovakvu manifestaciju',  izjavila je bivša manekenka i stilistica Kristina Bradač.

Hrvatska umjetnica u kreiranju frizura Mila Višnjić na ovogodišnjem je sajmu obilježila 35 godina uspješne karijere. U Hrvatskoj ali i regiji dugi niz godina pomiče granice i uvodi nove trendove. Upravo je revija Studia Mila bila veliko finale ovogodišnjeg Beauty&Lifestyle show-a.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju