Samozatajna Leona Lewis skromna je prilikom otkrivanja bilo kakvih informacija o svom osobnom životu, ali zato u modnom smislu ne štedi prilikom postizanja maksimalnog dojma. Dok se do sada držala raskošnih haljina i duge valovite kose, imidža kao propisanog za glazbene dive, mlada pjevačica je odlučila malo eksperimentirati

Izniman pjevački talent istaknuo je mladu Leonu Lewis kao jednu od najvećih pjevačkih diva današnjice. U skladu s tim njegovala je i ženstven i elegantan imidž obilježen raskošnim toaletama i valovitom dugom kosom.

No, na premijeru filma Justina Biebera 'Justin Bieber: Never Say Never' stigla je odjevena u haljinu koju bismo prije očekivali na eksperimentima sklonoj Rihanni.

Leona je odabrala kombinaciju s crvenim trodimenzionalnim crvenim ustima u području grudi te crnu usku haljinu visokog struka.

>> FOTO: 8 trikova do 'sekspresnog' izgleda

>>FOTO: Oscari i moda: Štikle i pastelne boje?

Ovaj outfit, koji je sama dizajnirala, upotpunila je dugom ravnom kosom i gustim šiškama. Je li riječ o samo o trenutnom osvježavanju imidža, ili o potpunom stilskom preokretu saznat ćemo već na sljedećem društvenom okupljanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju