Jedna od glumica koja stilski gotovo nikada ne promaši je Bojana Gregorić, istančanog ukusa u dnevnim te večernjim kombinacijama. Svojim svečanim modnim licem na premijeri filma 'Lea i Darija - Dječje carstvo' ostavila je dojam filmske dive spremne u za susret s bilo kojom holivudskom damom

Na pozivnici za premijeru filma 'Lea i Darija-Dječje carstvo' u zagrebačkom HNK za obavezan dresscode navedena je večernja toaleta. Jedna od hrvatskih glumica koja se takvog propisanog koda odijevanja pridržava pri svakoj premijeri u kazališnoj kući jest Bojana Gregorić.

>> Bojana Gregorić: Neobične čizme istakle fit noge

>> FOTO: Top 5 najbolje odjevenih Hrvatica

Za tu je večer posvećenu filmskoj priči od prijateljstvu prekinutom kovitlacem Drugog svjetskog rata profinjena glumica izabrala dugu crnu toaletu dubokog izreza i naglašenog dekoltea.

Umjesto efektnom ogrlicom imidž filmske dive pojačala je predimenzioniranim blještavim naušnicama koje su uz decentnu clutch torbicu bile jedini modni dodatak.

Kako je Bojana jedna od onih žena koja jako dobro zna kakva šminka najbolje pristaje njezinom licu, svoje prelijepe smeđe oči istaknula je intenzivnim smokey eyesom, a usne tek nježnim sjajilom u boji mesa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju