Bojana Gregorić svoju karijeru na daskama koje život znače nastavlja u zagrebačkom gradskom kazalištu 'Gavella' gdje glumi u predstavi 'Tri sestre' A.P. Čehova. Nakon jučerašnje premijere, glumica je primila brojne čestitke za izvedbu, ali sigurni smo i za crnu-zlatnu kombinaciju kakvu nose mnoge holivudske zvijezde

U kazališnom uprizorenju drame 'Tri sestre' A.P. Čehova u gradskom kazalištu Gavella, Bojana Gregorić glumi Nataliju Ivanovnu, malograđanku koju u društvu nitko ne prihvaća.

S tim likom poznata hrvatska glumica nema nikakve sličnosti, što dokazuje i stajling koji je odabrala nakon jučer odigrane premijere.

Uvijek ukusna i odmjerana, Bojana je zablistala u crno-zlatnoj kombinaciji u kojoj su se međusobno dopunjavale mini haljina i seksi štikle što je dodatno naglasilo njezine duge noge. Crni sako osigurao je dašak klasike, a kratka frizura sa šiškama uvijek dobrodošao mladenački štih.

A da je odabrani koloristički duet jedan od najtraženijih za svečane prilike uvjerile su nas brojne zvijedze poput Halle Berry, Emme Stone, Jessice Albe i mnogih drugih dama redovito istaknutih na listama najbolje odjevenih.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju