Od kada je postala princeza Kate Middleton se mora ponašati u skladu s pravilima britanskog kraljevskog dvora, a tu se nikako ne uklapa želja velike urednice Anne Wintour da baš vojvotkinja od Cambridgea zablista na naslovnici američkog Voguea

Kate Middleton se nakon kraljevskog vjenčanja i udaje za princa Williama na naslovnici magazina pojavila dva puta. To je uspjelo magazinu Grazia koji je toliko stanjio njezin struk u vjenčanici da je princeza na fotografiji bila gotovo neprepoznatljiva. To je izazvalo velike polemike pa je kraljica izričito zabranila snimanje za bilo koju naslovnicu.

>> Hoće li se Kate Middleton usuditi odjenuti ovo?

Kate je bila lice s naslovnice i u britanskom časopisu Tatler i to na fotografiji u stilu Andyja Warhola.

>> Bizarno: Vojvotkinja Kate ostala bez struka

>> Je li Pippa ponovno nadmašila Kate?

Kraljevska zabrana pomutila je želje modne biblije Vogue koja baš Kate želi na svojoj naslovnici. I dok britanskom izdanju to nije uspjelo u akciju se bacila urednica Anna Wintour koja obično dobije sve što poželi. Njezina želja je gotovo uvijek zapovijed, a hoće li princeza zablistati na naslovnici američkog Voguea još je tajna.

Anna Wintour je navodno već poslala poznatog fotografa Maria Testina u London, no hoće li Anna uspjeti pobijediti kraljicu?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju