Boris Pavlin ime je koje iz sezone u sezonu oduševljava jedinstvenošću svog rada u Hrvatskoj, a na predstojećem Cro-A-Porteru predstavit ce svoju 17. samostalnu kolekciju. Krhke, gotovo eterične siluete u nježnim nijansama ružičaste, vanilije i bijele mogu zamijeniti i najromantičnije vjenčanice

Svileni organdiji protkani sitnim perlicama, najfinijom čipkom te svileni vez satkani su u sanjivu viziju žene koja egzistira na rubu mašte.

Floralni motiv provlači se kroz čitavu kolekciju, kako konstrukcijski - krojevima koji asociraju na cvijetne pupoljke ili latice, tako i teksturalno - koketiranjem s prozračnim, blago koloriranim te često gotovo prozirnim svilama. Na koncu se provlači i grafički - kroz odabir reljefnih čipki i veza koji jasno asociraju na proljetno buđenje prirode.

>> 15 vjenčanica koje će raznježiti 2013. godinu

Graciozna poput leptira, Pavlinova je muza ove sezone sasvim neuhvatljiva, pomalo sjetna i nadasve tajnovita, a u kampanji za proljeće/ljeto 2013. savršeno ju je utjelovila mlada hrvatska glumica Ivana Roščić.

>> 4 stila cipela za vjenčanje o kojima maštaju mladenke

Kako je dizajner htio za svoju kampanju nekoga jako krhkog s bezvremenskim crtama lica, tako se Ivana odmah nametnula kao idealan izbor.

Revija modela Borisa Pavlina na Cro-A-Porteru, na rasporedu je u petak, 5. travnja u 20 sati u Laubi – kući za ljude i umjetnost.

photo: Jurica Sertić
make up: Ana Rajić
hair: salon Monet

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju