Svjetsko nogometno prvenstvo u modnom smislu završilo je u znaku Roberta Cavallija čija je fascinantna kreacija krasila Shakiru. Uz divlju atmosferu i tisuće gledatelja atraktivna pjevačica još je jednom zapjevala veliki hit 'Waka Waka'

Iako je svjetsko nogometno prvenstvo nešto što su gotovo svi muškarci s nestrpljenjem čekali pune četiri godine, seksi pjevačica Shakira dodatno je začinila već naveliko vatrenu atmosferu.

Shakira je dobila čast da  pjesmom 'Waka Waka' službenom himnom svjetskog nogometnog prvenstva kojom je doslovno zarazila cijeli svijet, na stadionu u Johanesburgu svečano zatvori prvenstvo.

Atraktivna Kolumbijka odjenula je posebno izrađen komplet koji potpisuje Roberto Cavalli, a koji podsjeća na afričke narodne nošnje.

Kratki top izvezen u raznim bojama s ručno ušivenim perlicama otkrivao je njene besprijekorne trbušne mišiće.

Raskošna suknja sastoji se od gusto te nejednako razbacanih ružičastih svilenih traka na kojima su ušiveni cvjetni uzorci te širokog remena od grubog platna protkanog tipičnim afričkim motivima.

>> Shakira: Sjajnu liniju dugujem čokoladi

>> Roberto Cavalli: Žena više nije vulgarna

Cijelu priču dodatno su naglasili šareno istkani ukrasi oko ruku i nogu koji su na bosonogoj Shakiri te uz njezin atraktivni ples još više došli do izražaja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju