Osim za prikrivanje bora i zatezanje kože lica botoks može poslužiti i za pomlađivanje kose. Nakon tretmana tom čarobnom tekućinom kosa je bujnija i čvršća, a vi, naravno, izgledate mlađe i slađe!

Tretman botoksom koji za sada mogu izvoditi samo frizeri popravlja oštećenu kosu. Sredstvo koje stiže iz radionica L'Oreala koristi se u kombinaciji sa šamponom, a njegovo djelovanje traje do deset pranja.

Promjene na kosi su vidljive odmah, a preparat koji sadrži botoks djeluje na oštećenu vlas kose i to tako što se molekule prihvaćaju za dio na kojem nedostaje keratin.

>> Trikovi za pomlađivanje koje koriste holivudske ljepotice

>> Što kosa otkriva o našem karakteru?

Sredstvo se na kosu nanosi zajedno sa šamponom, a nakon sušenja i špricom. Uz dodatak vitamina i sredstava koji kosi daju sjaja učinak može trajati i duže.

S obzirom da više od trećine žena u dobi od 25 do 35 godina pati zbog gubitka kose zbog stresa, ovaj preparat bi ubrzo mogao postati veliki hit. Tijelo na stres reagira stvaranjem viška slobodnih radikala, koji među ostalim mogu oštetiti i kosu te  dovesti do naglog ispadanja, a pokaže li se da botoks uistinu djeluje na vlasi i njihovo obnavljanje rijetko koja pripadnica ljepšeg spola će štedjeti na toj investiciji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju