Hrvatska verzija poznatog svjetskog modnog portala jučer je proslavila svojih prvih godinu dana na predbožićnom domjenku. Njegove osnivačice za regiju, Mirela Forić Srna i Iva Balaban zajedno ugostile su u ugodnoj i veseloj blagdanskoj atmosferi svoje najbliže suradnike i prijatelje među kojima su Anica Kovač i Branka Krstulović čije su haljine naglašavale struk i danas dostojan 'miss' titule

Predblagdansko druženje koje je bez sumnje privuklo najviše ljudi iz modnog svijeta sigurno je ono portala Buro 24/7 na kojem su se među ostalima družili Jelena Veljača, Tamara Garbajs, Branka Krstulović, Saša Joka, Iris Androšević Pinjuh, Kristina Bradač, Ante Vrban, Monika Mamić, Marija Cvitanović, Suzy i Sarah Josipović.

Veselo raspoložene bile su i Anica Kovač te Branka Krstulović, dvije dame često isticane kao najuspješnije hrvatske missice.

Obje su zimi prkosile u haljinama do koljena koje prate siluetu tijela te naglašavaju struk. No, dok se Anica odlučila za uži model s izrezanim detaljima na rukavima, Branka je odabrala nešto širi kroj s lagano otkrivenim golim ramenom.

Svaka od njih zimsku je eleganciju prilagodila svom temperamentu i ukusu te svojim primjerom potvrdila kako je kloniranje trendova puno dosadniji modni izazov od stvaranja prepoznatljivog osobnog stila.

Više mi se sviđa stil:

glasova:

A tko je sve bio na Buro 24/7 partyju, pogledajte u našoj galeriji:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju