Modne kombinacije odabrane za obavljanje poslovnih obaveza u dnevnom užurbanom ritmu zaposlenih žena sve češće postaju i dijelom večernjeg izgleda. Jednu takvu transformaciju klasičnog u glam izgled pokazala je bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović pri čemu je posegnula za samo jednim ključnim detaljem


Nakon oskarovskih hitova u kojima smo imali priliku uživati posljednjih mjesec dana u kina je stigla domaća poslastica, komedija redatelja Dalibora Matanića 'Majstori'.

>>Branka Krstulović: Skliski prorez savladan na vrlo damski način

Priča o ljubavnom četverokutu u kojem trojica muškaraca pokušavaju zadobiti naklonost jedne žene privukla je niz poznatih lica. Glavnom glumcu Goranu Bogdanu u minutama smijeha na premijeri pridružila se i Branka Krstulović.

Nekadašnja Miss Hrvatske čiji je očaravajući osmijeh još uvijek adut kojemu je teško odoljeti, za kino premijeru odabrala je poslovni stil bijele košulje i sakoa. Strogoću klasične kombinacije ublažile su kožnate hlače, ali i trendi masivna ogrlica koju potpisuje BCBG Max Azria, zaslužna za Brankin glam večernji izgled.

Po uzoru na Brankin odabir nakita  pronašli smo trendi ogrlice iz naših trgovina:



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju