One ljubiteljice brenda Burberry koje su oduševili metalik baloneri u bojama bombona, ugodno će iznenaditi i torbe za proljeće/ljeto ovog sinonima britanske klasike. Premda su neonske boje i hrabri odabir materijala daleko od stila na koji je Burberry navikao svoje kupce, ovim će potezom sigurno privući mlađu klijentelu željnu isticanja u gomili

Neonske nijanse crvene, ljubičaste i žute, boje su kojima je Burberry Prorsum u kolekciji za proljeće/ljeto 'probudio' svoje kultne bež balonere i istovremeno izazvao oduševljenje osvježenjem klasičnog potpisa, ali i negodovanje modnih tradicionalista.

>> Kultni Burberry baloner u metalik izdanju

U tom smjeru nastavili su u s kolekcijom torbi za proljeće/ljeto u kojoj su ponudili torbe u blještavim bojama dragog kamenja izrađenima od satena, pitonove kože i riskantne prozirne plastike.

>>FOTO: A kakve torbe vole Varaždinke?

Ovakvom ponudom definitivno su pomaknute granice luksuznih modnih dodataka u kojima su na cijeni sofisticiranost i profinjenost, a ukoliko se on pokaže unosnim ne sumnjamo da će i ostali modni giganti barem na kratko zaboraviti na poznatu izreku kako je manje uvijek više.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju