Učinkovita zaštita od sunca prvi je korak do zdrave i lijepe kože jer negativni učinci UV zraka na koži ostavljaju dugotrajne i nepopravljive posljedice i oštećenja

Stoga Vichy još od 1993. godine razvija liniju proizvoda za zaštitu od sunca Capital Soleil koja je s inovativnim formulama i teksturama proizvoda primjerena za sve tipove kože – i za najosjetljiviju!

Proizvodi Capital Soleil obavezna su oprema za zaštitu od sunca u ljetnim danima – prije i poslije sunčanja. 100% su učinkoviti, 100 % prilagođeni osjetljivoj koži i jamče 100%-tni užitak.

Proizvodi ne sadrže paraben, hipoalergeni su, vodootporni i sadrže termalnu vodu Vichy koja smiruje i jača kožu te vitamin E koji djeluje proitv slobodnih radikala. Proizvodi Capital Soleil ispitani su pod dermatološkim nadzorom i jamče najvišu UVA i UVB-zaštitu. Primjereni su i za najosjetljiviju dječju kožu.

Znanstvenici su utvrdili da 80% životnog izlaganja UV-zrakama dosežemo već do 18. godine života. Koža ima, naime, na raspolaganju ograničen sunčani kapital, sposobnost zaštite kože od sunca, koji se ne obnavlja što znači da njegov veći dio iskoristimo već u djetinjstvu.

U jednom danu na plaži dječja je koža u usporedbi s odraslom triput više izložena UV-zrakama jer je njen sunčani kapital ( 'capital soleil' ) manji! Izlaganje suncu može utjecati i na nastanak brojnog znamenja koje povećava opasnost pojave karcinoma u kasnijoj životnoj dobi.

Tijekom ljeta Vichy je Vaš pomoćnik pri sunčanju i svakoga će Vas tjedna na Facebooku obavještavati o UV-indeksu. Pored toga primjerenu zaštitu možete odrediti i putem online savjetnika ili preko mobilnog uređaja.

Kliknite za svoj osobni izračun OVDJE!

Capital Soleil – za još više užitka!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju