S dolaskom nove sezone volimo osvježiti svoj modni ormar novim odjevnim komadima s kojima ćemo otkriti svoje novo modno ja, ili potvrditi svoj prepoznatljiv stil. Domišljati tehnološki inovatori pokušali su riješiti mnogima mrski dio šopinga, odnosno isprobavanje odabrane odjeće pomoću čarobnog ogledala

Ukoliko volite kupovati, ali ne i isprobavati, onda će vas razveseliti ideja po kojoj ogledalo virtualno prikazuje vašu sliku s odabranim odjevnim komadom.

Koristeći 3D tehnologiju ogledalo uzima u obzir visinu i oblik tijela, a nakon ukucanog bar koda željene haljine može se provjeriti kako bi ona stajala.

>> Otkrijte sva lica ogledala

>> 6 najprljavijih mjesta u šoping centrima

Magično ogledalo su naručile trgovinske radnje poput Karen Millen i Coast u Velikoj Britaniji, ali se očekuje njihova masovna upotreba širom svijeta jer štedi vrijeme i olakšava šoping, mnogima omiljeni hobi.

Ogledalo će prvi put biti prikazano u Trafford Centru u Manchesteru gdje će biti demonstrirana njegova upotreba. Proizvođači Apache Solutions očekuju veliki uspjeh, a glavni dizajner Adam Vahed kaže da mu se ideja dugo vrtila po glavi i da je oduševljen konačnim proizvodom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju