Carolina Herrera svoj je najnoviji parfem uz njezin prepoznatljivi broj na bočici koji označava pozivni broj za Manhattan, obilježila jednom od najpoželjnijih kratica u svijetu medija i showbizza. U zlatnu je kapsulu mirisom pretočila atmosferu i duh najboljih zabava u New Yorku i nazvala ga '212 VIP'

Američka modna dizajnerica Carolina Herrera svojom modom i svijetom parfema uvijeka naglašava finoću i žensku eleganciju prilagođenu modernom i urbanom stilu života.

To je istakla i novim parfemom '212 VIP' inspiriranim kozmopolitskim zabavama New Yorka na koje se ulazi zahvaljujući poželjnom imidžu ili putem famoznih popisa na koje dospijevaju samo odabrani u strogoj selekciji najpoželjnijih osoba.

Tako je dizajnerica igrajući se mirisom čiji bi oblačić mogao osigurati ulaz u najpoželjnije zabave u gradu, osmislila parfem čiji sastojci garantiraju veseli tulum i osiguravaju primjećenost u gomili. Tako će vas na početku počastiti koktelom za podizanje raspoloženja sastavljenom od ruma i passion fruita.

Nakon voćnog uvoda zavest će vas mošusom i gardenijom i na kraju pomaziti nježnom vanilijom i bobicama tonke.

>> Glam miris za nimalo sramežljive dame

>> Mirisni svijet Narcisa Rodrigueza napokon u Hrvatskoj

S ovim parfemom na koži i pravom ekipom oko sebe svaki će party biti najpoželjnija i najljepša zabava na koju ste (ne)pozvano ušli i pokazali da ste dostojni svakog popisa koji prije svega traži trendi, vesele i kreativne face.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju