Plava haljinica na bijele točkice koju je vojvotkinja Catherine odabrala prilikom izlaska iz bolnice samo 26 sati nakon poroda po prvi je puta nadmašila sva dosadašnja izdanja britanske modne ikone. Tomu nije bio razlog trendi dizajn, odabrana boja ili cijenovno dostupan komad za kojim inače nastaje euforija poklonica Kateinog stila, nego kroj koji posebno ističe trbuščić nakon poroda pozdravljen od brojnih mama

Problem s kojim se suočavaju brojne mame nakon poroda je neočekivani prizor trbuha koji je i dalje istaknut u svojoj veličini. Sasvim prirodan je to tijek reakcije tijela nakon što se punih 9 mjeseci u njemu razvijalo novo biće.

Jenny Packman haljina na bijele točkice istaknula je prizor od kojeg strepe brojne mame, trbuščić nakon poroda koji je vojvotkinja Catherine ponosno pokazala

>>Vojvotkinja Catherine: Haljina koja je raspametila Britanke

No pod pritiskom ideala ljepote i brojnih poznatih mama koje samo par dana nakon poroda izgledaju besprijekorno, zaboravljamo na prirodan ciklus i strepimo od vlastitog odraza u ogledalu. Priznale su to i brojne Britanke na društvenim mrežama, te euforično pozdravile vojvotkinju koja ih je svojim primjerom ohrabrila.

>>10 čudesnih tajni trudnog tijela

Haljina A kroja rezana odmah ispod grudi, te ukrašena remenčićem od istog materijala bio je odabir lijepe vojvotkinje Catherine za izlazak iz bolnice. Samouvjerena u prihvaćanju svog tijela nakon poroda istaknula je pravi ideal ljepote - prirodni trbuščić koji je odraz najljepše promjene u životu novopečene mame.


 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju