Haljina boje leda Catherine Middleton uklopila se u kišno londonsko vrijeme, ali topli osmijeh i ornamenti uklopili su se u premijeru dokumentarnog filma o divljim mačkama na vrućem afričkom kontinentu čiji je prihod namijenjen dobrotvornoj organizaciji čiji je pokrovitelj princ William

Catherine Middleton možda nema sreće s vremenom kada odlazi na filmske premijere, jer su je kao i na prikazivanju filma 'War Horse' jučer na crvenom tepihu povodom premijere 'Wild Cats' dočekali oblaci i kiša.

>> Catherine Middleton posudila maminu haljinu

Njezina poznata frizura kao i ponovno pogođena modna kombinacija zahvaljujući kišobranima koji su je čekali spremni u svakom trenutku, ostali su netaknuti i kao uvijek besprijekorni.

Za dokumentarni film posvećen divljim mačkama u afričkoj savani vojvotkinja od Cambridgea odjenula je strukiranu haljinu boje leda ukrašenu tirkizom i sitnim zlatnim aplikacijama.

>> Catherine Middleton u haljini od 600 kuna

Kako bi se haljina što više prilagodila živopisnoj Africi, dizajner Matthew Willamson je prvotnu verziju iz pre-jesenske kolekcije za 2012. ukrašenu samo na rubovima rukava obogatio i aplikacijama na izrezu oko vrata.

Nema sumnje kako je Catherine i ovoga puta pronašla idealnu mjeru decentnosti i ženstvenosti prije svega poštujući događaj kojem prisustvuje. Pri tome je još uvijek dala dovoljno materijala za komplimente na račun njezinih nogu koje je štiklama od zagasito zelene kože suptilno naglasila svoj proslavljeni fizički atribut.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju