Kako bi se osobno zahvalila osvajačima medalja na Paraolimpijskim igrama, britanska kraljica Elizabetha II. pozvala ih je u Buckinghamsku palaču gdje su je pozdravili i ostali članovi kraljevske obitelji poput Catherine Middleton. I sama sportskog duha, u odabranom društvu te u seksi Jimmy Choo štiklama snalazila se kao riba u vodi

Britanska kraljica Elizabetha II. svoj ponos prema medaljama ovjenčanim paraolimpijcima željela je iskazati i posebnim primanjem organiziranim u njihovu čast.

>> Lice koje je razgalilo Catherine Middleton

Večeri prožetoj pozitivnim emocijama i ležernom atmosferom pridonijela je i Catherine Middleton, i sama poznata po svojoj sklonosti sportu, ne skrivajući divljenje prema okupljenim sportskim uzorima nepokolebljivog duha.

>> Catherine Middleton: 14 komada za egzotičnu turneju

U haljini Alice by Temperley od crnog prozirnog materijala izvezenog bijelim cvjetnim motivima izgledala je istovremeno ljupko i elegantno, dok su crne salonke od brušene kože Jimmyja Chooa sa štiklom od 12 centimetara stajlingu omogućili dodir prigušenog seksepila.

Takvim se odabirom odjeće pobrinula da svojim svečanim izgledom ipak ne oduzme pažnju sportašima Ellie Simmonds, Jessici Ennis i Chrisu Hoyu, pravim zvijezdama večeri.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju