Za prvo službeno pojavljivanje u javnosti, mjesec dana nakon poroda ,vojvotkinja Catherine ostala je vjerna prepoznatljivom stilu ne potensirajući isticanje vitke figure novim krojevima. Izborom jednostavne kombinacije s tri već viđena odjevna komada novopečena mama osim titule za najneopterećenije lice kraljevskih dvora potvrdila je i onu kraljice reciklaže

Dobro je poznata vrlina vojvotkinje Catherine Middleton, koja unatoč tomu što joj je najekskluzivnija garderoba lako dostupna, ostaje skromna u izboru modnog stila.

Za prvo pojavljivanje u javnosti nakon poroda vojvotkinja Catherine odabrala je crne platforme koje je nosila i prilikom posjeta Kanadi 2011. godine

>>Balerinke po ukusu Catherine Middleton nadohvat ruke

Tako je za prvo pojavljivanje u javnosti nakon poroda odabrala komade iz ormara u kojima je već nekolicinu puta prošetala. Status kraljice reciklaže potvrdili su već viđeni Ralph Lauren sako i Zara bluza, ali prije svega omiljene cipele u kojima je prvi puta prošetala prije više od dvije godine.

>>Catherine Middleton: Na nezgode sa štiklama ni kraljevne nisu imune

Omiljene crne Pied a Terre platforme nosila je prilikom posjeta Kanadi u lipnju 2011. godine kada ih je kombinirala uz skinny model hlača baš kao i sada kao novopečena mama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju