Na višednevnoj proslovi dijamantnog jubileja kraljice Elizabete II. jedna od najviše fotografiranih gošći bila je svakako Catherine Middleton. Nakon jučerašnjih negativnih komentara zbog odabira toalete čija je upečatljiva boja zasjenila slavljenicu, danas je vojvotkinja poštovala sva pravila protokola i tradicije ne kompromitirajući svoj proslavljeni stil

Na misu u katedralu sv. Pavla u kojoj se održala misa povodom obilježavanja 60 godina od kada je kraljica Elizabeta II. došla na vlast, Catherine Middleton je stigla u kreaciji koja je nježnošću i profinjenošću podsjetila na vjenčanicu u kojoj je očarala svijet.

>> Catherine Middleton u istoj haljini kao i Kim Kardashian

Baš kao i vjenčanu haljinu i ovu kreaciju od čipke potpisuje Sarah Burton za Alexander McQueen. Jednostavnim i elegantnim krojem, ali i daškom luksuza ručno izvezene čipke toaleta je savršeno pogođen izbor za ovu svečanu priliku ispunjenu britanskim ponosom i tradicijom.

>> Catherine Middleton: Čipka joj tako dobro pristaje

Ovoga puta vojvotkinja je odabrala odgovarajuću nenametljivu boju šampanjca nadoknađuju tako 'crveni' propust prethodnog dana kada je u vrišteće crvenoj kreaciji zanemarili pravilo odijevanja prema kojemu nit jedna gošća ne bi smjela isticati sebe pred slavljenicom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju