Iako su šiške još početkom sezone postale frizurom jeseni, zahvaljujući vojvotkinji Catherine postati će još popularnije. Lijepa kraljevna koja svoje sjajne i njegovane kovrče već godinama čuva daleko od frizerskih škara odlučila je napraviti malu, ali vrlo upečatljivu promjenu

Vojvotkinja Catherine se pojavila na otvorenju Nacionalnog povijesnog muzeja te kao i svaki put svojom pojavom zaintrigirala širu javnost. Iako je smaragdno zelena haljina na vitkoj figuri izgledala vrlo elegantno ono što je ipak malo više plijenilo pažnju bila je njezina nova frizura.

>> Vojvotkinja Catherine u najsmjelijem izdanju

Popularna kraljevna koja svoje sjajne i njegovane kovrče već godinama čuva daleko od frizerskih škara odlučila je napraviti malu, ali vrlo upečatljivu promjenu.

>> Catherine Middleton: Jimmy Choo za sportsku večer

Prirodnu i dugu, smeđu kosu ukrasile su stepenaste šiške na razdjeljak koje su nas baš kao i haljina dugih rukava, zakopčana do grla i ukrašena decentnim remenčićem oko struka podsjetile na osamdesete godine prošlog stoljeća.

Iako je imala potpuno novu frizuru, upečatljiva smaragdna haljina već je jednom krasila njezino tijelo i to točno prije godinu dana. Kreacija brenda Mulberry s motivima 'Peace & Love' za koju je izdvojila 1.400 funti, a koju su modni stručnjaci naveliko hvalili zaslužila je još jedno nošenje što se uz novu frizuru još jednom pokazalo kao pun pogodak.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju