Dok ljubitelji tenisa danas napeto prate finale između Novaka Đokovića i Rogera Federera, mnoge žene pretražuju koje je to sunčane naočale nosila vojvotkinja Catherine prateći meč iz kraljevske lože

Kao veliki fanovi bijelog sporta, princ William i vojvotkinja Catherine niti ove godine nisu propustili finale Wimbledona, odnosno susret Novaka Đokovića i Rogera Federera koji je zbog 7 pobjeda na jednom od najpoznatijih teniskih travnjaka prozvan i princem Wimbledona.

Kraljevski par napeto je pratio zbivanja na terenu, a Catherine je kao i uvijek privlačila pažnju zbog dopadljivog modnog izričaja kojeg žele kopirati mnoge fashionistice.

Za ovaj je sportski događaj vojvotkinja odabrala retro haljinu u duhu 60-ih s razigranim geometrijskim likovima u plavoj i crnoj boji, ali i elegantnim sunčanim naočalama, već viđenim na njezinom licu upravo na Wimbledonu.

Riječ je o sunčanim naočalama modela 'Obsedia' marke Givenchy čija cijena od stotinjak funti mnogim Britankama i ženama širom svijeta omogućava da budu veza između njih i glamura jedne od najpoznatijih svjetskih kraljevni.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju