Iako konzervativna, haljina koju je Cartherine Middleton odabrala za susret s polaznicima škole u Oxfordu bila još jedan njezin modni uspjeh. Ono što je najviše podiglo čokoladnu haljinu u duhu 60-ih je motiv ptičice

Svoju podršku humanitarnim udrugama pod svojim pokroviteljstvom Catherine Middleton između ostalog izražava redovito ih posjećujući te tako skrećući pažnju na njihove probleme.

To je učinila i sa školom 'The Art Room' u kojoj djeca slabijeg imovinskog stanja razvijaju svoje kreativne sposobnost kao i samopouzdanje te interakciju s ostalom djecom.

Njezinom su se dolasku u Oxford najviše veselila upravo djeca sprema je obasuti cvijećem, pažnjom i simpatičnim porukama. Vojvotkinja od Cambridgea je kao i uvijek do sada takve susrete prihvaćala opuštena i dobro raspoložena.

>> Bosanska dizajnerica će kreirati Catherine Middleton

>> Catherine Middleton: Pun pogodak za vojvotkinju

Kako ipak ne bi ona bila u prvom planu, odjenula je zatvorenu i pomalo konzervativnu haljinu Orle Kiely s uzorkom ptičice. U stilu 60-ih te motivom poput retro tapete vojvotkinja je djelovala zadovoljno svojim modnim odabirom koji je nije sputavao u druženju s najmlađima.

Catherine je već nosila kreacije s uzorkom od kojih je najviše stilske ocjene, ne samo zbog kroja već i poruke, dobila zelena Mulberry haljina obasuta znakom za mir.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju