Chanel 5 ove godine slavi devedeseti rođendan. Prvi sintetički miris na svijetu već je generacijama najprodavaniji parfem uz koji su se obilježavali ne samo rođendani, već obljetnice ljubavi te najznačajnije prekretnice u životu žene

Kako ne bi bio samo dobro čuvani parfem s posebnim mjestom u kupaonici, 'Chanel' je odlučio kultni miris žene prilagoditi svakodnevnom životu posebnim oblikom koji se može nositi u torbici. Mini pakiranje od 20 mililitara uz dva refilla sada su dostupni u 'eau parfum', 'eau premiere' i eau de toilette' koncentraciji.

Parfemska varijanta prvo je poglavlje mitske priče koju prije svega obilježava meki ton burbon vanilije koji kompoziciju kupa blagim i puderastim svjetlom.

>> VIDEO Chanel: Tihi i tajanstveni glamur

>> VIDEO: Chanel dovodi novog muškarac kojeg ćemo obožavati

'Eau de toilette ' nešto je lakša verzija kultne 'Petice ' te se tako prilagođava svim prilikama. Baza vibrira drvenastim tonovima koji se šire u valovima vanilije i vetivera.

Najmlađi član, 'eau premiere' otkriva meku i nježnu stranu ovo parfema. Jasmin osigurava potrebnu raskoš, no ylang ylan s Komorskih otoka daje prozračnu svježinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju