Proizvodi za njegu tijela s notama cvijeća, pudera ili voća, utječu na parfem koji nosimo na koži. Ako se ne želite odreći meke i njegovane kože i dozvoliti omiljenom parfemu da se razvije bez 'smetnji' pri tome si dopuštajući dodir luksuza odgovor leži u nježnoj Chanelovoj emulziji 'Fresh Body Cream'

Chanel nas je uvijek učio kako se pravi lukuzs skriva u diskretnim, gotovo nevidljivim sitnicama kao što su svilena podstava koja haljinu čini nevjerojatno udobnom ili lagani metalni utezi ušiveni u rub suknje kako bi ona savršeno padala.

Takav se luksuzni stav preslikava i u svijetu kozmetike kojem se nedavno priključio jedan sofisticirani i izrazito nježan član.

>> Chanel olfaktivni bar: Otkrijte svoj mirisni identitet

Krema diskretnog mirisa u obliku lagane emulzije 'Fresh Body Cream' stvorena je kako bi svojim nenametljivim mirisom bila baza za 13 pafema iz kolekcije 'Les Exclusifs de Chanel'.

Lako upijajuće formule njeguje kožu te svojom 'mikro-mrežom' hvata molekule originalnih mirisnih kompozicija koje su nadahnula stotine parfema.

U kombinaciji 'Fresh Body Cream' i 'Les Exclusifs de Chanel' osim što na koži stvaraju mirisnu harmoniju, omogućuju da nam staklene posude sa crnim čepom budu propusnica u svijet luksuza.

'Fresh Body Cream' dostupan je isključivo u 'Espace Parfums', Mesnička 1 u Zagrebu, cijena: 150 g, 730 kn

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju