Jesenska make-up Chanel kolekcija 'Les Essentiels de Chanel' posvećena je esenciji stila gospođice Chanel. Dok u modi to znači mala crna haljina, dvobojne cipele te 2.55 torbica na ovosezonskom licu on se prepoznaje ženstvenim pogledom, sočnim usnama i blistavim tenom

Jedan od noviteta jesenske kolekcije je limitirana edicija pudera Lumiere D'Artifices Beiges čija tekstura asocira na nanizane šljokice u tamnijoj i svjetlijoj nijansi bež boje.

Kompaktan i posut svjetlucavim česticama licu omogućava i u jesenskim danima blistavu i osunčanu kožu lica, ali i dekoltea.

>> Lakovi za nokte koji će obilježiti ovu jesen

Sočnost usana uz već poznate linije ruževa te blještavog sjajila Levres Scintillantes lako se postiže i novom generacijom gel sjajila Rouge Allure Extrait de gloss koja uz lakirani efekt jamči dugotrajnost te formulu koja sprečava ljepljivost usana.

>> 'Chanel 5' spreman je za vašu omiljenu torbicu


Oči su istaknute mono sjenilima Ombre Essentielle u 5 novih nijansi u sedefastom, mat ili svjetlucavom izdanju idealnih za međusobno kombiniranje.

Poznati kvartet Les 4 Ombres dobio je pojačanje s 'Premier Regard' kombinacijom boja koje mogućuju nježno-fatalni smokey eyes uz prozračno ružičasto, bež, zagasito sivo i visoko pigmentirano crno sjenilo.

Tri nove nijanse lakova Vertigo, Suspicious i Frenzy protkane sedefastim zrncima koja na svjetlu tvore decentno svjetlucavi efekt dat će završni finiš looku koji će uljepšati sezonu na dolasku.