Jesenska make-up Chanel kolekcija 'Les Essentiels de Chanel' posvećena je esenciji stila gospođice Chanel. Dok u modi to znači mala crna haljina, dvobojne cipele te 2.55 torbica na ovosezonskom licu on se prepoznaje ženstvenim pogledom, sočnim usnama i blistavim tenom

Jedan od noviteta jesenske kolekcije je limitirana edicija pudera Lumiere D'Artifices Beiges čija tekstura asocira na nanizane šljokice u tamnijoj i svjetlijoj nijansi bež boje.

Kompaktan i posut svjetlucavim česticama licu omogućava i u jesenskim danima blistavu i osunčanu kožu lica, ali i dekoltea.

>> Lakovi za nokte koji će obilježiti ovu jesen

Sočnost usana uz već poznate linije ruževa te blještavog sjajila Levres Scintillantes lako se postiže i novom generacijom gel sjajila Rouge Allure Extrait de gloss koja uz lakirani efekt jamči dugotrajnost te formulu koja sprečava ljepljivost usana.

>> 'Chanel 5' spreman je za vašu omiljenu torbicu


Oči su istaknute mono sjenilima Ombre Essentielle u 5 novih nijansi u sedefastom, mat ili svjetlucavom izdanju idealnih za međusobno kombiniranje.

Poznati kvartet Les 4 Ombres dobio je pojačanje s 'Premier Regard' kombinacijom boja koje mogućuju nježno-fatalni smokey eyes uz prozračno ružičasto, bež, zagasito sivo i visoko pigmentirano crno sjenilo.

Tri nove nijanse lakova Vertigo, Suspicious i Frenzy protkane sedefastim zrncima koja na svjetlu tvore decentno svjetlucavi efekt dat će završni finiš looku koji će uljepšati sezonu na dolasku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju