Od pafrumerije Limoni u Mesničkoj 1, kozmetički brend 'Chanel' je stvorio intimni olfaktivni bar u kojemu se žene, opuštene u okruženju ukrašenom zlatnom i bež bojom, te teksturama od tvida mogu konzultirati u pronalaženju svog mirisnog identiteta

Na oko 25 četvornih metara, ovaj jedinstveni prodajni prostor osmišljen je daklijentima ponudi ekskluzivni ambijent u kojem će doživjeti svijet Chanel mirisa na nov i originalan način. Klijentima će se ponuditi doživljaj ultimativnog luksuza, dok će se za njihbrinuti specijalizirani tim stručnjaka za mirise.

>> Chanel dovodi novog muškarca kojeg ćemo obožavati

Inspiriran pravilima ove kultne modne kuće, suvremeni prostor privlači klijente u svijet Chanelovih mirisa kako bi oni doživjeli mirisnu tradiciju i stručnost branda, te njegovu neprekinutu dinamičnost i modernost.

>> Chanel 5 spreman je za vašu omiljenu torbicu

Novi prostor najavljuje predstavljanje patentiranog Olfaktivnog bara kojeg je razvio Christopher Sheldrake, pomoćni parfumer Kuće Chanel. Koristeći novi sustav keramičkih blottera, stol sadrži 54 mirisnih koncentrata i obuhvaća cijeli spektar Chanel parfumerije.

Klijentima će educirani stručnjaci za mirise na licu mjesta ponuditi interaktivni olfaktivni pregled u širokoj ponudi mirisa

Ekskluzivno prodajno mjesto za Les Exclusifs de Chanel
Na ovoj će lokaciji svoje mjesto naći kolekcija mirisa Les Exclusifs de Chanel,među kojima i 'Jersey', najnoviji dodatak u kolekciji od sada 13 ekskluzivnih mirisa.

Ovaj elegantni miris svježe lavande kreirao je Jacques Polge,glavni parfumer Chanela, kao počast jednoj od omiljenih mirisnih materija Mademoiselle Chanel.

Novi prostor neće samo istaknuti nevjerojatnu povijest mirisa ovog branda i ponuditi neusporedivu uslugu, ona će također biti i žarište za posebna mirisna događanja, animacije i gostujuće predavače, postojano se razvijajući kako bi klijentima pružila dinamičan uvid u svijet Chanel mirisa.

U ovaj jedinstveni mirisni butik možete navratiti od ponedjeljka do petka od 9 do 21 sat, te subotom od 9 do 17 sati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju