Svaka žena voli kozmetičke poslastice, a ako one pri tome nose kultni logo dvostrukoga C, ljubav na prvi pogled preraste u životnu vjernost. Za sve one dame koje već imaju svoje favorite kao i za djevojke koje će tek upoznati svoj omiljeni komadić kozmetičke klasike, Chanel je otvorio make up studio čija su vrata širom otvorena do 15. studenog

Vizažisti koji su završili obuku u Chanelu naći će se svakoj ženi na raspolaganju i posvetiti joj potrebno vrijeme i svoje umijeće kako bi je učinili još Ijepšom.

Ovaj tim od pet vizažista pratit će svaku od njih u personaliziranom izboru tekstura i boja. Našminkat će ih u njihovom stilu, prema njihovim željama i njihovoj osobnosti te ih upoznati sa svojim tehnikama i profesionalnim tajnama.

>> FOTO Chanel: Ljetno cvijeće za blistavi ljetni izgled

>> Chanel 5 je spreman za vašu omiljenu torbicu

U ovom novom prostoru bit će dostupna uobičajena paleta kao i najnovije Chanelove kreacije šminke Petera Philipsa poput kolekcije šminke za Ijeto 2011, Les Fleurs d'été de Chanel.

Tematski makeup svaka dva mjeseca
Žene će dobiti priliku ući u srce Chanelovih kolekcija za šminkanje i otkriti njihove različite strane kroz sljedeće animacije i teme:

Lip & Nail bar od 29. lipnja do 30. kolovoza
Eyes bar od 30. kolovoza do 4. listopada
Cheek & Powder bar od 4. listopada do 15. studenog

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju