Ljepota i gracioznost Charlize Theron inspirirali su uredništvo modne biblije Vogue da napiše priču o morskoj vili okupanoj pjenom koja će ukrasiti posljednji mjesec u godini. Uz glumicu koja blista zvijezde su i dizajnerske haljine

Prekrasnu glumicu za naslovnicu Voguea fotografirala je Annie Leibovitz u okruženju planina Pocono Mountains u Pensilvaniji.

U haljinama koje potpisuju redom velika dizajnerska imena Alexander McQueena, Salvatorea Ferragama, Marchesa i Christopher Kane Charlize je utjelovila morsku vilu okupanu pjenom, a za potrebe modnog editorijala u Vogueu zaronila je u ocean i prepustila se hladnim valovima.

>> Charlize Theron iznenadila na crvenom tepihu

>> Charlize Theron: Ništa ne može sakriti ovakvu ljepoticu

Glumica kojoj je Oscar kojeg je primila 2004. za ulogu u filmu 'Čudovište' otvorio mnoga vrata tumači glavnu ulogu u filmu 'Young Adult' gdje glumi usamljenu autoricu tinejdžerskih romana koja tugu utapa u alkoholu te je odlučna u namjeri da vrati svoju srednjoškolsku ljubav.

U razgovoru za Vogue Charlize je otkrila i svoje snove o majčinstvu. 'Želim djecu, no ne osjećam pritisak godina ni paniku. Mislim da ih neću imati puno, no možda ih za pet godina poželim petero!, rekla je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju