Ljepota i gracioznost Charlize Theron inspirirali su uredništvo modne biblije Vogue da napiše priču o morskoj vili okupanoj pjenom koja će ukrasiti posljednji mjesec u godini. Uz glumicu koja blista zvijezde su i dizajnerske haljine

Prekrasnu glumicu za naslovnicu Voguea fotografirala je Annie Leibovitz u okruženju planina Pocono Mountains u Pensilvaniji.

U haljinama koje potpisuju redom velika dizajnerska imena Alexander McQueena, Salvatorea Ferragama, Marchesa i Christopher Kane Charlize je utjelovila morsku vilu okupanu pjenom, a za potrebe modnog editorijala u Vogueu zaronila je u ocean i prepustila se hladnim valovima.

>> Charlize Theron iznenadila na crvenom tepihu

>> Charlize Theron: Ništa ne može sakriti ovakvu ljepoticu

Glumica kojoj je Oscar kojeg je primila 2004. za ulogu u filmu 'Čudovište' otvorio mnoga vrata tumači glavnu ulogu u filmu 'Young Adult' gdje glumi usamljenu autoricu tinejdžerskih romana koja tugu utapa u alkoholu te je odlučna u namjeri da vrati svoju srednjoškolsku ljubav.

U razgovoru za Vogue Charlize je otkrila i svoje snove o majčinstvu. 'Želim djecu, no ne osjećam pritisak godina ni paniku. Mislim da ih neću imati puno, no možda ih za pet godina poželim petero!, rekla je.