Mala crna haljina nepogrešiv je odabir u brojnim prigodama koji nikada ne prestaje biti zanimljivim posebice kada je u nju utkana doza senzualnosti. Primjer koktela privlačnosti u najdugovječnijem komadu iz ženskog ormara pokazala je oskarovka Charlize Theron u haljini od čipke bez postave na čije je mjesto uskočilo donje rublje

Western komedija 'A Milion Ways To Die In the West' najnoviji je uradak Setha MacFarlana za kojeg filmski kritičari predviđaju veliki uspjeh. Tomu je pridonijela i značajna filmska ekipa glumaca koju predvode Liam Neeson i oskarovka Charlize Theron u ulozi tajanstvene revolverašice.

>>Charlize Theron: Nikada 'pristojniji' dekolte do pupka

Prelijepa plavuša mjesece snimanja provela je u širokim bijelim košuljama i kožnatim suknjama opasanima remenjem u radnji smještenoj u 18. stoljeću na prašnjavom Divljem Zapadu.

Povratak na nepogrešiv elegantan stil kojim se uvijek ističe kao jedna od najbolje obučenih Charlize je prezentirala na premijernom crvenom tepihu u Los Angelesu. U odabranoj Dior haljini od crne čipke bez postave koju je zamijenio crni body rezanog grudnjaka i vrućih hlačica Charlize je izgledala poput koktela čiste senzualnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju