Cindy Jackson je osoba koja u posljednjih 10 godina drži svjetski rekord po broju obavljenih estetskih operacija. Estetskim je operacijama izgradila karijeru, i na kraju postala slavna. Nema te operacije koju još nije napravila

Svaki dio svojeg lica sama je dizajnirala, a sve je počelo prije točno 22 godine kada joj je otac ostavio u nasljedstvo nešto novca.

Iako su joj svjetski mediji dali nadimak Barbie, Cindy je prije nekoliko godina odlučila da želi više nalikovati Brigite Bardot, pa čak i u stomatološkom smislu. Iza nje je stotinu zahvata, no danas Cindy najviše vremena troši na održavanje svog kirurški dorađenog izgleda.

Cindy je za Red Carpet priznala kako tijekom ova dva desetljeća nisu svi zahvati uspjeli. Svaki dan pije desetak tableta, a redovito ubrizgava i injekciju ljudskog rasta. No, čak i nakon što je toliko puta išla pod nož, još uvijek strahuje prije svake operacije.

>> Cindy je žena s najviše plastičnih operacija!

>> Estetske operacije koje traže Hrvatice

Zbog karijere koju je izgradila na operacijskom stolu, danas se smatra stručnjakinjom na području estetske kirurgije, budući da je, kako tvrdi sve prošla, i nestručne kirurge, i anesteziju, i bol, i zavoje, i natečenost.

I na kraju, za gledatelje Red Carpeta, Cindy koja nikad neće prestati poboljšavati svoj izgled, je udijelila besplatan savjet, a neki ga u Hrvatskoj itekako trebaju:

‘Kad pretjerate, to će se vidjeti… operacije ne bi smjele biti očite na vašem licu!'

Više u Red Carpetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju